Aquest any desembarquem a la Xina

Aquest any desembarquem a la Xina

Arribem a un nou continent amb la traducció al xinès mandarí de dos dels nostres atles: L’atles més divertit del món i L’atles més divertit de l’espai. El mercat xinès, que és un mercat molt interessat pel llibres de ciències, distribuirà aquests dos títols arreu del país.

L’atles més divertit del món ja ha estat publicat en català i castellà per La Galera, i en francès l’ha publicat la prestigiosa editorial Bayard. En canvi, L’atles més divertit del món, fins ara inèdit, veurà la llum per primera vegada a les llibreries xineses.

Els dos llibres estan protagonitzats per una parella de cosins, la Rita i en Ramon. Les seves aventures serveixen de fil conductor per passejar-se per tots els continents i per tots els planetes. Amb ells, els nens descobriran alguns dels indrets més interessants del nostre món, i en el seu viatge per l’espai coneixeran els planetes del sistema solar, què és la gravetat, com funciona un coet i moltes coses més.

Les pàgines dels dos llibres tenen solapes plenes de curiositats. A més, l’atles del món ve amb un joc de memòria, i l’atles de l’espai conté les peces d’un coet per construir-lo i jugar-hi.

N’estem molt contentes i ens fa molta il·lusió estrenar-nos publicant en un nou continent. A tots els nens xinesos els desitgem que tinguin una molt bona lectura!

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *