A Bolonya no hi podíem faltar

A Bolonya no hi podíem faltar

Un any més hem estat a la fira internacional més important del llibre infantil i juvenil. Des de l’estand de l’Institut Ramon Llull i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana hem tingut novament l’oportunitat de connectar amb editors internacionals. Un moment també magnífic per reforçar llaços comercials i empapar-nos de les novetats en l’edició infantil. Tornem amb moltes ganes de preparar la fira de l’any que ve, en la qual Catalunya serà la convidada d’honor!

Des d’un espai on ens hem sentit molt ben acollides, hem pogut saludar editors francesos, anglesos, italians, belgues, americans… Bolonya ofereix un ambient distès i força agradable per treballar, malgrat la duresa que suposa ser presents en una fira tan gran com aquesta.

A l’estand d’Alemania, país convidat, hem conegut propostes d’il·lustradors realment atractives. També ens han semblat molt interessants les propostes en suports digitals, que la fira ha mostrat aquest any dedicant-hi un tot un pavelló sencer.

Ens encanta poder intercanviar impressions amb professionals de diferents àrees engrescats a treballar per a un món tan apassionant com és l’infantil.

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *