Campanya solidària de Somnins amb la Síndrome de Rett

Campanya solidària de Somnins amb la Síndrome de Rett

El 25 de novembre es va celebrar la 17ena edició del sopar solidari per a la Síndrome de Rett a l’hotel W de Barcelona. El sopar va tenir un gran èxit d’assistència i enguany hi hem participat amb una donació de llibres editats per Somnins. L’acte  va ser conduit per en Tomàs Molina i amenitzat per la Raquel Lúa, del Taller de Músics.

L’objectiu del sopar és donar a conèixer i sensibilitzar a la ciutadania de les necessitats de les noies afectades per aquesta malaltia, i recaptar diners per teràpies, tractaments i promoció per millorar l’autonomia de les noies afectades.

La síndrome de Rett es una patologia neurològica d’origen genètic que pot afectar els infants, especialment les nenes. Aquest trastorn pot anar acompanyat d’un deteriorament psicomotor progressiu, de possibles símptomes d’autisme i d’una pèrdua progressiva del llenguatge. Totes les afectades són totalment dependents, i l’associació aposta per millorar la seva qualitat de vida, així com afavorir un lloc de trobada de les famílies.

A Somnins ens preocupa molt el món en què vivim, i sempre tenim l’ull posat en el benestar dels infants. Ens sentim molt orgulloses de poder col·laborar en aquests actes amb la nostra feina i contribuir en la mesura que puguem a fer més fàcil les diverses realitats socials. Volem agrair la gran tasca de l’Associació Catalana de la Sindrome de Rett i la força i valentia de totes les nenes i les seves famílies.

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *