Els contes personalitzats de Super Prota creixen

Els contes personalitzats de Super Prota creixen

Ja estan disponibles a la web de Super Prota dos títols més de Somnins. Una súper aventura de pirates amb una missió molt ecològica i d’intriga. I un segon títol amb una princesa valenta que serà l’encarregada de trencar un antic malefici.

Sota el títol Una aventura pirata engresquem a tots els nens i nenes que visquin una aventura trepidant tot navegant en una nau i amb la missió de salvar unes tortugues segrestades pel pirata malvat Cuallarga. Es pot personalitzar amb el nom i, si es vol també, amb una fotografia del protagonista. Les fantàstiques il·lustracions de l’Anna Clariana aconsegueixen que el nostre personatge s’endinsi en el perillós món dels pirates d’ultramar.

El conte Una princesa molt alegre està pensat per poder personalitzar el nom i, també de forma opcional, la fotografia de totes les nenes que es vulguin convertir en princeses per un dia. Una princesa gens delicada, sinó valenta i atrevida que haurà de deslliurar el seu regne d’un antic malefici. La Sigrid Martínez ens brinda l’oportunitat de viure aquesta història mitjançant les seves precioses il·lustracions.

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *