Busca i troba les dents amb el Ratolí Pérez, a la campanya ‘Fas 6 anys, tria un llibre’

Busca i troba les dents amb el Ratolí Pérez, a la campanya ‘Fas 6 anys, tria un llibre’

El balanç de la primera edició de la campanya ‘Fas 6 anys tria un llibre’, no pot portar més bones notícies per Somnins: el llibre Busca i troba les dents amb el Ratolí Pérez, que hem editat per Estrella Polar i Timun Mas, ha estat el segon títol més triat de la campanya. La iniciativa ha estat un èxit amb més de 31.914 llibres regalats, molt per sobre de les previsions inicials.

Aquesta iniciativa, impulsada per la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya, neix amb la idea d’estimular l’hàbit lector en els infants de 6 anys. Tots aquells nens que facin 6 anys durant el temps que dura la campanya poden triar el llibre que més els agradi a la llibreria i així començar a crear-se la seva pròpia biblioteca a casa.

Els bons resultats de la campanya han propiciat que es tirin endavant dues edicions més: una, que ha començat ja a mitjans d’aquest mes de gener i durarà tot el primer semestre, i la segona, que s’iniciarà a partir del mes d’octubre. Esperem que molts nens i nenes vagin a recollir el seu llibre a les diferents llibreries agremiades repartides per tot Catalunya i puguin gaudir ben aviat d’una molt bona lectura.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *