Ens encanta l’art de la Pendeja

Ens encanta l’art de la Pendeja

Ja fa un temps ens vam fixar en l’art de la Pendeja, però no ha estat fins fa poc, que hem tingut l’oportunitat de treballar amb ella en la creació d’uns personatges molt especials. El projecte promet, i molt. Esperem que aviat pugui veure la llum i el puguem compartir amb tots vosaltres.

La Núria, que és la persona que hi ha darrere la Pendeja, es defineix com a il·lustradora, animadora i creadora de personatges. Però hem volgut saber més coses d’ella perquè ens encuriosia saber d’on sorgeix tot el seu art, i quina és la seva principal font d’inspiració: «La inspiració la puc trobar a qualsevol lloc. Una cançó, una imatge, el treball d’altres autors, en un llibre o en una bona conversa.»

Vivim envoltats d’il·lustració, i la Núria està convençuda que «la il·lustració ens alegra el dia. Els dissenys, els colors i els dibuixos els trobem als llibres però també als cartells, a les façanes i a les botigues. Sempre ens acompanyen i formen part de la nostra cultura.»

A la pregunta, quin és el teu objectiu professional, ens contesta: «Ara mateix estic molt contenta perquè puc dedicar el meu temps quasi íntegrament al món editorial. He passat molts anys treballant en animació i publicitat i haver pogut endinsar-me en el món dels llibres és un plaer. A partir d’aquí mai se sap, el cas és no estar parada i millorar dia rere dia.»

I sabeu què ens ha dit sobre el millor de la infantesa? «Ser nena és meravellós. Poder contemplar el món i veure les coses per primera vegada. Aprendre coses noves cada dia de la mà de les persones que més estimes i veure la vida des de la simplicitat i la innocència dels primers anys de vida.»

Amb aquesta fascinació per viure i aprendre coses noves cada dia, a Somnins admirem la seva obra i estem encantades de poder col·laborar amb ella. Nosaltres no sabem quina faceta de la Pendeja és la que més ens agrada, totes ens fascinen! Passegeu per la seva pàgina web i endinseu-vos en les seves creacions (http://lapendeja.com).

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *