La Sigrid és la reina de les textures

La Sigrid és la reina de les textures

Amb la Sigrid hem treballat en diverses ocasions i ens encanta la sensibilitat que tenen els seus personatges, també els estampats i les textures que omplen les seves pàgines de color i fantasia. Ella mateixa diu que el que més l’inspira a l’hora d’enfrontar-se al full en blanc és observar combinacions de colors. Sense concretar en res, diu que també l’inspiren «les formes, espais que veig al meu entorn o treballs d’altres autors o artistes».

Li plantegem la qüestió de què creu que aporta la seva professió a la societat i en general respon que «tenim sort que la il·lustració està present a molts àmbits». Es respira creativitat a tot arreu, en especial als llibres infantils. Està convençuda que la il·lustració inspira i fa volar la imaginació dels més petits, «no m’imagino llibres infantils sense il·lustració», exclama la Sigrid.

En aquests moments la Sigrid no s’imagina fent res més que no sigui il·lustrar: «seria genial poder seguir treballant amb el que realment m’agrada, tenir nous projectes que m’inspirin i seguir evolucionant com a il·lustradora». La Sigrid no para mai, sempre està creant.

Doncs sí que és una sort treballar en el que a una més li agrada, com també ho és no acabar de desenganxar-se mai del món infantil. Ens diu que per ella ser nena és «tenir llibertat per moure’s per la vida fent el que un realment sent. Així com també tenir la idea al cap de que tot és possible

Si voleu conèixer-la millor, fixeu-vos com justament els seus dibuixos fan possible allò que sembla impossible. En aquest enllaç trobareu molts dels seus treballs  http://cosmia.ultra-book.com/accueil

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *