Marta Dansa, la creadora més polifacètica del món editorial

Marta Dansa, la creadora més polifacètica del món editorial

La Marta ha estat vinculada amb Somnins des dels seus inicis. Ella ha il·lustrat, dissenyat i ens ha acompanyat en tantes ocasions! Té una imaginació desbordant i una alegria contagiosa.

Què és el que l’inspira quan es posa a treballar? Ella diu que «els colors, la llum del sol, el blau del mar, el verd dels prats… el somniure dels meus fills, una carícia, els petons d’un gat que ronda pel jardí… Una mica de tot.»

La Marta reconeix que les feines creatives són una oportunitat per plasmar la visió que un mateix té sobre les coses. La feina dels il·lustradors és un repte constant que cadascú resol d’una manera diferent, i ens ho explica amb una metàfora culinària: «segons l’ingredient que hi posis i com aquest hi predomina, el plat resultant tindrà un gust o un altre.» Sobre la feina dels dissenyadors i il·lustradors afegeix: «podem fer que les coses s’entenguin millor, que siguin boniques, però el més important és que sorprenguin, que ens facin pensar o que ens enamorin

Es marca com a objectiu principal gaudir de la feina i seguir aprenent. «M’agrada apropar la creativitat als nens i enseñar-los a pensar d’una manera diferent.» Constantment está creant i compagina les feines d’encàrrec amb projectes propis.

Estem segures que la Marta no podrà abandonar mai el món dels infants. «Estar connectats amb els nostres nens és bàsic, tenir la mirada oberta i gaudir de la vida com si fos un joc. Tot això pot ser molt enriquidor quan treballem en el món infantil. A mi m’encanta!» Aquesta passió es nota molt en les seves creacions. No deixis mai de crear, Marta!

Si la voleu conèixer una mica millor no oblideu passejar-vos per la seva página web http://martadansa.com/

 

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *