Somnins edita el catàleg de turisme familiar

Somnins edita el catàleg de turisme familiar

L’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya vol promocionar i donar a conèixer a tothom les destinacions de turisme familiar. Estaríem parlant de municipis especialment sensibles a oferir equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb infants. Amb aquesta idea, Somnins ha elaborat un catàleg molt pràctic on hi podreu trobar totes les activitats divertides per fer en família ben endreçades i amb un disseny molt actual i atractiu.

En el catàleg, Escapades en família, hi figura informació útil sobre les destinacions, les activitats que s’ofereixen, els preus i l’edat adequada per a fer les activitats. Totes són molt engrescadores per fer amb els infants: des d’esquí a les destinacions de muntanya, fins a esports nàutics (com vela, surf de vela, immersió lleugera, bateig de mar…) a les destinacions de la costa. I també n’hi ha de francament originals! com la proposta d’acompanyar i ajudar durant tot un dia el pastor de les muntanyes de Prades.

Per a Somnins ha suposat un repte l’elaboració d’aquest tipus de material tan interessant. Hem cuidat molt el disseny de la informació presentant-lo d’una forma molt visual: pictogrames, colors, fotografies… per a poder-ne fer una lectura molt intuïtiva.

 

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *