Ens presentem als quioscos amb tota l’emoció del món

Ens presentem als quioscos amb tota l’emoció del món

Aquest any ens hem estrenat amb l’edició d’un col·leccionable per a Salvat, que ens fa molta il·lusió presentar-vos. Es tracta d’una sèrie de 40 títols sobre el món de les emocions, i que porta per títol Un mundo de emociones. Un conte, una aventura, una emoció. Cada títol presenta de forma detallada i completa una sola emoció. Les entregues seran setmanals als quioscos.

Per fer-ho hem comptat amb un equip genial! Il·lustra la col·lecció la Pendeja, una gran professional, amb una sensibilitat especial. És capaç de dotar els personatges de les més variades expressions. Els seus dibuixos enamoren, plens de color i detalls amb els que els nens se senten plenament identificats.

Els textos els escriu la Carme Dolz, una mestra de les paraules. Els seus contes arriben carregats d’històries divertides i originals. Aventures que enganxen, plenes de sorpreses i girs finals molt i molt sorprenents. Com a bona pedagoga que és també, la Carme és capaç de situar els seus personatges en situacions perfectes per tractar diferents emocions en cada cas. Ens anirem trobant sempre els mateixos personatges: un grup d’amics i les seves famílies, que són els que protagonitzaran totes les aventures, i que s’acabaran convertint en els millors amics i referents dels nostres nens.

Cada conte va acompanyat d’una fitxa pedagógica a càrrec de la Belén Piñeiro, mestra d’educació infantil i màster en neuropsicologia i educació. La Belén està especialitzada en educació social i emocional en la primera infancia. Les seves fitxes proporcionen pautes educatives per als pares relacionades amb cada emoció, a més també inclouen consells útils, curiositats i preguntes de reflexió per a dialogar amb els nens.

I tot plegat coordinat i editat per Somnins, una feina molt gratificant quan el resulat és de la qualitat que és. La col·lecció tractará 40 emocions diferents per ajudar als nens a entendre què els passa, a conèixer-les i a gestionar-les.

A més, per a tots aquells que se suscriguin hem elaborat també regals de suscripció: un joc memory, un arxivador per guardar totes les fitxes pedagògiques i un llibre personalitzat.

Us deixem el vídeo promocional de la col·lecció per si la voleu conèixer una mica més.

També podeu consultar la fitxa del projecte a la nostra web.

 

 

 

Compartir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *